2010. július 13., kedd

Múltidézésről cikk

Az a szép az internetben,hogy gyorsabban találhatsz hasonló érdeklődésű embereket.Mi tavaly újítottuk fel a lakást úgy ,ahogy .Arról álmodoztam ,hogy találok egy jó gyűjtőoldalt, ami olyan lakberendezési ötleteket gyűjt csokorba, amik épp nekem tetszenek.Régies, letisztult, romantikus és rusztikus voltak nálam a főbb jellemzők, aminek leginkább a provanszi stílus felelt meg.Mit adj isten, nem is olyan rég rábukkantam arra az oldalra ,aminek készítője ügyesen munkálkodik azon,hogy az érdeklődő mélyebb betekintést nyerhessen ebbe az általam is kedvelt lakberendezési stílusba.

Mint kiderült akadt még egy közös érdeklődési terület Krisztával a Hungarian Provence Blog szerkesztőjével, ez a régmúlt korok öltözetei iránti rajongás.Nagyon meglepődtem, hogy felkért egy interjúra,remélem nem hordtam össze sok sületlenséget :-).Szívesen venném a kritikákat ill. a megjegyzéseket,véleményeket az interjúval kapcsolatban.

1 megjegyzés:

  1. És hogy áll a ruci? Képeket képeket a népnek:)))

    Ma hirtelen felindulásból megcsináltam az egyik parókám rokokósra, bekentem keményítővel, annyira nem tapadt rá mint az én hajamra, de mókás lett a végeredmény:)

    VálaszTörlés